Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Een greep uit de vele betaalmogelijheden bij Lampenenmeer

  Service staat bij ons voorop. Hieronder verstaan wij natuurlijk ook dat wij u een grote keuze aan veilige betaalmogelijkheden bieden.
  Op de dag dat uw pakket met PostNL, Bpost, DHL is verzonden, ontvangt u een email met de verzendbevestiging. De levering vindt normaal gesproken plaats op maandag tot en met zaterdag tussen 8 en 16 uur.

   

  1. iDEAL

  Tijdens het bestelproces kiest u de betaalmogelijkheid iDEAL. Vervolgens kunt u uw bank uitkiezen en u wordt doorgeleid naar het internetbankieren van uw eigen bank. Hier staat uw betaalopdracht al klaar. Door uw bank wordt u gevraagd om enkele gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven. Wij ontvangen direct uw betaling en kunnen uw bestelling zo snel mogelijk verwerken.

  iDEAL

  2. Creditcard

  Een comfortabel en beproefd concept: de betaling wordt van uw creditcard (VISA, MasterCard of American Express) afgeboekt. U hoeft slechts het kaartnummer, de uiterste geldigheidsdatum en het proefcijfer aan te geven. De creditcardgegevens (zoals kaartnummer en geldigheidsdatum) worden niet door ons opgeslagen maar worden direct door een 128-bit SSL-encryptie naar de dienstverlener mollie doorgegeven. Uw creditcard moet door de bank die uw kaart heeft uitgegeven worden geregistreerd voor de Verified by VISA en MasterCard SecureCode-authenticatie. Authenticatie door een persoonlijke beveiligingscode vindt veilig plaats tussen u en uw bank. Wanneer u bestelt, wordt het bedrag gereserveerd op uw creditcard. Het bedrag wordt onmiddellijk in rekening gebracht nadat de bestelling is verzonden.

   

  Creditcard

  3. Paypal/Paypal Express

  U kunt snel, makkelijk en veilig met PayPal betalen. Tijdens het bestelproces kunt u inloggen met uw PayPal accountgegevens en de betaling versturen. Indien u PayPal Express gebruikt, nemen wij de adresgegevens over die zijn ingevoerd in het systeem van PayPal. Verdere informatie over PayPal krijgt u tijdens het bestelproces. Na het bestellen hebt u de mogelijkheid de bestelling te controleren en te bevestigen.

  Wij ontvangen direct uw betaling en kunnen uw bestelling onmiddellijk verder in behandeling nemen.

  U hebt nog geen PayPal Account? U kunt uw bankrekening meteen laten registreren.

  PayPal

  4. Achteraf betalen aan de deur met Rembours

  Bestelde waren kunnen onder rembours bij u worden afgeleverd tegen een extra bijdrage van € 9,- per bestelling.

  Onder rembours

   5. AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

  AfterPay voert voor lampenenmeer.nl volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

  afterpay logo

  Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.
   
   
  7. In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

  Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 
  Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl
  Hoe werkt het?
   
  8. Betaal later met Klarna
   
  Koop vandaag, en geniet direct na bezorging alvast met volle teugen van je aankoop. Je kan tot en met 14 (of 30) dagen na je bestelling genieten voordat je betaalt. Betalen doe je online of in de app natuurlijk. Met één klik, via iDEAL – alles kan!
   
  9. Apple Pay
   

  Betalen met je Apple device.

  Met Mollie ontvang je snel en eenvoudig betalingen via Apple Pay, beschikbaar voor alle Apple-gebruikers in meer dan 32 landen. Bij Mollie betaal je geen extra kosten, naast de reguliere creditcardtarieven.

  Worldwide

  Tarief afhankelijk van gebruikte kaart

   

  10. Cartes Bancaires


  De meestgebruikte online betaalmethode in Frankrijk.

  Frankrijk

  Le moyen de paiement en ligne le plus utilisé en France.
  La France

   

  12. SprayPay. Een jonge, onafhankelijke Nederlandse betaalmethode.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking