Sluiten

Categorieën

Filters

    Boxspring Parlermo Grey

    € 989,- ‎: 6-8 weken
    De beste manier om je lichaam de rust te geven die het verdient? Door het Palermo opberg bed! Dit bed biedt je lichaam de ideale ondersteuning en de kwaliteitsvolle matras heb je een betere nachtrust. Het bed is ook gewoon erg trendy en makkelijk,... Toon meer

    Kies uit:

    4 variaties Bed Parlermo Beige160x200

    Betaal in 3 termijnen met 0% rente

    Dit product is verkrijgbaar in de volgende varianten:

    Heeft u een vraag over dit product?

    Heeft u een vraag over dit product?

    Onze klantenservice helpt je graag bij het vinden van het juiste product

    Productomschrijving

    De beste manier om je lichaam de rust te geven die het verdient? Door het Palermo opbergbed! Dit bed biedt je lichaam de ideale ondersteuning en de kwaliteitsvolle matras hed je een betere nachtrust. Het bed is ook gewoon erg trendy en makkelijk, omdat je er allerlei spullen in kwijt kunt!

    Een bed koop je niet zomaar in één, twee, drie. Het is belangrijk dat je de ideale combinatie vindt tussen comfort en schoonheid. Dit bed van Abc kan je dat en nog veel meer bieden. Naast comfortabel en mooi is het bed ook erg handig, want onder de vering kan je al je spullen opbergen. Op die manier hoef je je geen zorgen meer te maken over rommel in je kamer!

    Dit luxueuze en kwaliteitsvolle bed biedt je jarenlang slaapplezier. Geniet dankzij Lampen en meer nog langer van meer slaapcomfort.Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan je bij Lampen en meer zelfs rentevrij! 

    Toon meer

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Boxspring Parlermo Grey
    € 989,-
    Boxspring Parlermo Grey
    Bed Parlermo Beige160x200
    ‎: 6-8 weken
    Toevoegen aan winkelwagen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »