Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Kom je er zelf toch niet helemaal uit? Geen probleem!

  Klantenservice

  Teffo

  Teffo®, gevestigd in Wilrijk, is de merknaam van kwaliteit LED- en Filament lampen. Teffo® is ontstaan uit een familiale onderneming welke reeds meer dan 30 jaar aanwezig is in de distributie van consumenten artikelen in Europa. De sales- en marketing activiteiten zijn gevestigd in Wilrijk (België), waar zich eveneens het logistieke centrum bev Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  1 Product
  € 69,-
  € 19,95
  Teffo Tajine - 26cm

  Teffo Tajine - 26cm

  Teffo Tajine - 26cm
  De Impact tajine van Teffo ...
  € 19,95

  Teffo®, gevestigd in Wilrijk, is de merknaam van kwaliteit LED- en Filament lampen. Teffo® is ontstaan uit een familiale onderneming welke reeds meer dan 30 jaar aanwezig is in de distributie van consumenten artikelen in Europa.

  De sales- en marketing activiteiten zijn gevestigd in Wilrijk (België), waar zich eveneens het logistieke centrum bevindt. Vanuit de magazijnen worden dagelijks bestelde goederen verstuurd naar alle klanten, met de beste zorg en service.

  Tevens is Teffo® steeds op zoek naar de nieuwste technologieën en innovaties, waardoor zijn marktpositie telkens weer versterkt wordt.

  Met de focus op kwaliteit voor een betaalbare prijs, wint Teffo® steeds meer marktaandeel en het vertrouwen van zijn distributeurs en consumenten.

  Teffo® waar kwaliteit en service centraal staan, daar staan we voor, elke dag opnieuw.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking