Sluiten

Categorieën

Filters
    Marcel Vermeulen - Zaterdag 27 Augustus 2021

    Bankstellen om jou interieur een Metropolitan stijl boost te geven.

    Ontdek onze stoelen en banken online, in de brochure of laat u inspireren in onze Showroom. Bij ons vindt u fauteuils en banken die van alle gemakken zijn voorzien. Hoge Kwaliteit. Op Maat Gemaakt.. Laagste Prijsgarantie

     

     

    LampenenMeer.nl is de grootste online Winkel van Europa. LampenenMeer.nl is dé plek voor al u verlichting, meubels en decoratie producten. Begonnen in 1989 op de Utrechtse Bazaar, is het aanbod van lampenenmeer.nl erg gevarieerd en steeds verder gegroeid in aanbod, stijl en uitstraling.

    De producten van lampenenmeer.nl kenmerken zich door een Luxe en moderne assortiment . Met een zeer uitgebreide collectie in sfeervolle verlichting, woondecoratie en  accessoires,  stijlvolle trendy meubels is er voor ieder wat wils. Wij streven naar een zo compleet mogelijk assortiment en daarom wordt de collectie continu aangevuld en vernieuwd. We houden hierbij de woontrends goed in de gaten. lampenenmeer.nl is inmiddels uitgegroeid tot dé plek voor meubels in de nu zo populaire, trendy maar ook tijdloze Metropolitan Luxury Living woonstijl, maar dan met een iets toegankelijker prijskaartje, zodat deze woontrend niet alleen meer voor de (Lucky Few) is weggelegd. Hoe doen we dat: Doordat lampenenmeer.nl zelf importeert kunnen wij u de producten voor de groothandelsprijs aanbieden. 

    Voor een bijzondere bank of een lamp met Luxe uitstraling ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook bollampen en schelpenvazen in de populaire Eric Kuster Stijl kun je bij ons vinden. Tevens vind je de mooiste woondecoratie met een Luxe tint. Er zijn veel artikelen die in ieder interieur verwerkt kunnen worden. Een luxe salontafel of lamp toevoegen aan je woninginrichting kan zorgen voor een echte eyecatcher.

    In de online webshop kun je dezelfde producten vinden als in de fysieke bazaar. En u kunt uiteraard ook langs komen in onze prachtige showroom. de zachte stoffen van onze velvet stoelen voelen zitten aan onze stoere, industriële Rixos eettafel; de luxe glans van onze krokodillen stoffen loungebanken ervaren; met eigen ogen de structuur van onze luxueuze schelpenvazen bewonderen onder een genot van een heerlijke kopje koffie.

    Vaak hebben onze klanten op lampenenmeer.nl al een goed idee opgedaan over onze producten, maar willen ze het toch nog even écht ervaren.  onze fysieke showroom kunnen onze klanten het ook échte zitgenot ervaren. Omdat onze showroom in Breda een behoorlijke ruimte is. Verschillende woonstijlen een hoop te zien is, is het fijn dat je tussendoor even een kleine pauze in kunt lassen voor een kopje koffie of thee. Om daarna weer verder te kijken naar en kiezen uit ons zeer uitgebreide aanbod, variërend van tafel- en vloerlampen; kroonluchters; uiteenlopende trendy woondecoraties; eethoeken; zithoeken, met banken die naar wens geleverd kunnen worden in verschillende opstellingen en stofferingen; vloerkleden en tapijten; alles wat te maken heeft met verlichting, bedden, meubels … noem maar op! Daarnaast bieden wij ook een Montage service , waarbij je geheel ontzorgt wordt. Daarbij is ook mogelijk als u er zelf niet aan uitkomt om 1 van onze interieurstylisten in te zetten voor u interieur. 

    In onze showroom kun je uiteraard terecht voor advies en het stellen van vragen, het testen van en bekijken van onze producten. Je kunt zeker inspiratie opdoen voor je eigen woninginrichting.

    Alles wat je nodig kunt hebben voor je woninginrichting, vind je bij lampenenmeer.nl. Dat was online al zo, maar nu ook in onze ruime showroom in Breda.  Met een parkeerterrein voor de deur is parkeren geen enkel probleem. Zo heb je alle tijd om rond te kijken en inspiratie op te doen. We verwelkomen u graag een keer in onze showroom in Breda.

     

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking