Sluiten

Categorieën

Filters
  Marcel Vermeulen - Zondag 19 Mei 2022

  De unieke mogelijkheden qua eettafel

  Waarom voor eettafel Lampen en Meer kiezen?

  Als leverancier van eettafels hebben we intussen een hoop ervaring opgedaan. Zodoende weten we als geen ander waar mensen over het algemeen naar op zoek zijn. Daarbij komt het in de meeste gevallen neer op een aantal belangrijke elementen wat de eettafel betreft. Bij ons mag je dan ook het volgende verwachten:

  • Stijlvol: In de eerste plaats is het voor de meeste mensen belangrijk dat de eettafel stijlvol is. Zoals gezegd maakt het immers een groot onderdeel uit van het totale interieur. Het is dan wel de bedoeling dat je dagelijks met veel plezier naar je eettafel kunt kijken. Denk dan aan prachtige kleuren, oerdegelijk materiaal en unieke designelementen. Al met al is er in ons assortiment zeker geen tekort aan stijlvolle eettafels. Neem daarom gerust een kijkje om te kijken of er iets voor je tussen zit.

  • Voldoende ruimte: Verder is het zaak dat een eettafel voldoende ruimte heeft te bieden. Zo kiezen mensen er steeds vaker voor om standaard wat ruimte over te houden. Hierdoor is het mogelijk om eventuele gasten thuis ook nog kwijt te kunnen. Wel zo handig wanneer je vaker vrienden en/of familie over de vloer hebt. Hoeveel ruimte moet jouw eettafel ongeveer te bieden hebben?

  • Hoge kwaliteit: Ook niet geheel onbelangrijk is daarnaast de kwaliteit van het materiaal zelf. Dit is iets waar we ons specifiek erg op focussen. Het is namelijk onze overtuiging dat een eettafel jarenlang mee moet gaan. En dat deze bovendien ook tegen een stootje bestand is. Zo hoef je niet op ieder moment van de dag bang te zijn dat er krassen, vlekken of scheuren in komen. Onze eettafels zijn oersterk, bestand tegen een stootje en houden hun prachtige eigenschappen jarenlang vast.

  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding: Tot slot blijft de prijs natuurlijk een punt van aandacht. Het is voor veel mensen doorslaggevend om wel of niet voor de aankoop van een nieuwe eettafel te gaan. Zodoende is het niet meer dan logisch dat we ons richten op een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij mag je dus altijd uitgaan van een zo hoog mogelijke kwaliteit, voor een zo laag mogelijke prijs. Het ideale scenario.

   

   

  Welke opties aan eettafels zijn er?

  Nu je in grote lijnen door hebt wat we je allemaal te bieden hebben, is het tijd om wat specifieker op de opties in te gaan.  Uiteindelijk ben je natuurlijk vooral benieuwd naar welke eettafels er nu daadwerkelijk te koop zijn. In ons assortiment ga je hoe dan ook de volgende soorten eettafels terugvinden:

  • Eric Kuster stijl: De eettafel in Eric Kuster stijl is momenteel zeer populair. Deze stijl wordt veelal omschreven als de ‘hotelstijl’. Een Eric Kuster interieur doet dan ook zeker denken aan het interieur dat je in een hoogwaardig hotel tegenkomt. Is dit iets waar je van houdt? Dan doe je er goed aan om onze eettafels in Eric Kuster stijl eens nader te bekijken.

  • Sleeper wood: Sleeper wood heeft een bijzonder uniek uiterlijk. Het is dan ook geen verrassing dat deze houtsoort zeer geliefd is bij een groeiende groep mensen. De oneffenheden in het uiterlijk geven het een zeer natuurlijke look mee. Zo haal je eenvoudig een stukje natuur bij je in huis.

  • Bonito: Een houten bonito eettafel is op zijn beurt zeer stijlvol afgewerkt. Het levert de ideale combinatie van een natuurlijke en een hoogwaardige eettafel op. Momenteel merken we dat er meer en meer vraag is naar dit type eettafel. Gezien de hoogwaardige eigenschappen is dat een logische ontwikkeling.

   

  • Bonita: De bonita eettafel past over het algemeen zeer goed bij een industrieel interieur. Deze stoere, stijlvolle, strakke eettafel heeft voor veel mensen precies waar men naar op zoek is. Het is een waardevolle toevoeging aan iedere eethoek. Gemaakt van hoogwaardig hout gaat het bovendien ook nog eens jarenlang mee. Met een aankoop van een bonita eettafel zit je dus al snel goed.

  • Glasmeubels: Een glazen eettafel gaat jouw woning met één aankoop van een moderne look voorzien. Het is voor de meeste huishoudens de perfecte toevoeging op een verder relatief strak, gezellig en hoogwaardig interieur. Is dit het type eettafel dat je graag bij jou thuis ziet staan? Neem dan nu een kijkje tussen de mogelijkheden!

   

   

  Het aanbod van eettafels is bij Lampen en Meer momenteel zeer divers. Wij vinden het prettig om onze klanten zoveel mogelijk keuzemogelijkheden te bieden. Dit vergroot de kans namelijk aanzienlijk dat je ook echt iets vindt wat voor de volle 100% aan jouw wensen voldoet. Bekijk daarom gerust meerdere opties uit ons assortiment. Vergelijk waar nodig, alvorens je over gaat tot een aankoop.

  Heb je op dit moment nog vragen over een of meerdere eettafels? Neem dan gerust even contact met ons op. We staan altijd klaar om je verder te helpen!

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking