Terug

Kan ik nog bestellingen ophalen in de Showroom?

Kan ik nog bestellingen ophalen in de Showroom?

We hebben besloten om onze Showroom te sluiten tot en met 5 april. De online webshop blijft gewoon 24 per dag toegankelijk. Om ervoor te zorgen dat u uw pakket toch gewoon ontvangt, komen we ‘m graag bij je thuis brengen. Plaats hiervoor online een nieuwe bestelling.

We willen je hierbij graag informeren over de bestellingen als u die bij ons plaatst.

We leven momenteel in een bijzondere tijd, met bijzondere maatregelen en bijzondere uitdagingen. Wij merken dat de maatregelen die onze overheid neemt om het coronavirus terug te dringen ervoor zorgen dat veel van onze klanten er momenteel voor kiezen om hun aankopen via onze online shop te doen. Juist in deze tijd is het voor ons van extra groot belang dat lampenenmeer.nl een plek is waar je terecht kan voor Design lampen, Spiegels en Meubels en veel meer.
De enorme toename in online bestellingen zorgt ervoor dat het online winkelen bij ons misschien niet altijd gaat zoals we zouden willen en zoals je van ons gewend bent. Het kan zijn dat je uw bestelling 3 tot 5 werkdagen later ontvangt. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wij doen er ondertussen alles aan om eventuele vertragingen zoveel mogelijk te beperken en uw bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »